Cum sa impresionezi rapid o femeie

Ai o intalnire si esti cam emotionat? Nu stii cum sa faci o buna prima impresie? Cum sa faci ca persoana care se afla in fata ta sa aiba o impresie buna despre tine, sa o impresionezi, sa o faci sa-si aminteasca cu drag de tine? Chiar daca nu crezi, este extrem de simplu! Urmeaza-ne sfaturile si nu vei da gres!

Fa-o sa se simta speciala
Daca reusesti sa o faci sa se simta ca o regina jumatate din ”treaba” este deja facuta. Femeile au o slabiciune pentru barbatii care stiu cum sa se poarte cu femeile si sa le faca sa se simta speciale. Arata-i ca te bucuri de prezenta sa, priveste-o in ochi in timpul unei cine la lumina lumanarilor pe care ai pregatit-o chiar tu. Cand intrati undeva, deschide-i usa. Trage-i scaunul cand se aseaza la masa si tot asa, incearca sa faci aceste lucruri chiar daca in general nu iti stau in fire.

Ofera-i toata atentia ta
Cand iesiti impreuna, asigura-te ca iti concentrezi toata atentia asupra ei. Nu trebuie sa o scapi din ochi nicio secunda. Arata-i ca doar ea exista pentru tine. Pastreaza contactul vizual dar nu exagera incat sa para ca esti un obsedat. Mare atentie in schimb la reactiile ei.

Nu vorbi de fosta in prezenta ei, abtine-te
Probabil ca ai niste amintiri frumoase din fostele relatii, probabil ai suferit dar pe ea nu prea o intereseaza acest lucru, mai ales ca ea este acum cea pe care incerci sa o seduci. Va crede ca inca nu ti-ai uitat fosta iubita si ca este cam devreme sa intri intr-o noua relatie cu ea.

Fii sincer
Pentru a impresiona o femeie trebuie sa fii sincer. Barbatii sinceri sunt din ce in ce mai rari, de aceea sunt si cei mai cautati! In plus, fiind sincer si cinstit noua ta partenera se va simti in largul sau alaturi de tine.

Fii atent
Incearca sa observi ce-i place pentru a descoperi care sunt florile ei preferate, culoarea sa preferata, mancarea preferata. In general femeile sunt foarte atente la detalii, asa trebuie sa fie si un barbat in special la primele intalniri.

Add Comment