Cum sa alegi un blender bun, sfaturi si recomandari

Poti sa cheltuiesti mai putin de 90 de lei pe un blender nou sau poti sa dai peste 2000 de lei. A plati mai mult, in general, inseamna obtinerea unor rezultate mai bune si mai mare versatilitate. Dar exista si exceptii, in care modele de blender cu pret ridicat cedeaza sub presiunea testelor noastre dure, sau in care blendere foarte ieftine dau un randament incredibil. Acest articol te va conduce la cel mai bun tip de blender pentru nevoile tale.
Tipuri de comparare:

Daca esti in cautarea unui simplu blender care sa iti faca un milkshake dimineata, atunci cel mai probabil vei dori sa cumperi un model diferit de cele care actioneaza ca niste storcatoare de fructe foarte performante. Iata aici care sunt cele patru tipuri principale de blendere, de la cel mai versatil la cel mai putin versatil.

Blenderul de inalta performanta: Intre motoarele lor puternice si lamele de filare rapide, aceste electrocasnice pot produce bauturi inghetate, piureuri matasoase si sucuri de fructe intregi ambalate in fibre. Unele dintre acestea sunt bune chiar si pentru prepararea supelor crema sau pentru inghetata.

Preturile blenderelor de inalta performanta se incadreaza intre 1200 de lei si 2800 de lei.

Blenderul conventional: Aceste modele mai putin costisitoare sunt cele mai bune pentru sarcinile de amestecare cu intensitate mica, cum ar fi milkshake-urile si sucurile din fructe proaspete. Uita de supa fierbinte sau de storcatorul de fructe si alina-ti papilele gustative cu un suc bogat in fibre.

Preturile blendelor conventionale se incadreaza intre 200 de lei si 700 de lei.

Blenderul personal: Aceasta este o categorie relativ noua de blendere destinate persoanelor care doresc sa isi prepare singure shake-urile si sucurile de fructe pe baza de iaurt, inainte de a iesi din casa. Recipientul de amestecare al blenderului poate fi folosit, de asemenea, ca pahar de calatorie. Cu toate acestea, blenderul personal nu este ideal pentru alimentele dure.

Preturile blendelor personale se incadreaza intre 90 de lei si 450 de lei.

Blenderul cu imersiune: Un dispozitiv cilindric cu lame expuse pe care le scufunzi direct in mancare sau in bautura, ideal pentru prepararea legumelor inabusite. Poate fi folosit cu succes pe rol de mixer.
Preturile blendelor cu imersiune se incadreaza intre 120 de lei si 450 de lei.

Add Comment