Cea mai buna protectie antivirus pentru calculator in 2017

Protectia antivirus este importanta pentru orice calculator. Fara antivirus risti sa pierzi informatii personale, fisiere, insa cel mai grav este ca poti pierde banii din contul bancar.

Vara s-a incheiat, studentii au inceput scoala, si cei mai multi dintre ei folosesc folosesc laptopurile cand merg la cursuri. Se conecteaza la reteaua scolii, sau la Wi-Fi intr-o cafenea oarecare. Au posibilitatea de a lua orice virus, Trojan, sau orice alta amenintare. Imagineaza-ti un student care are disertatia pe laptop, ca nu mai poate accesa lucrarea. Sau un elev care pierde toate cercetarile la care a muncit tot semestrul. In mod cert, acesti studenti au nevoie de antivirus, dar ei nu fac din asta o prioritate. Daca ai in casa un student, este datoria ta sa te asiguri ca are antivirus pe laptop.

Este, insa, destul de greu de crezut ca laptopul tau o sa primeasca un virus oarecare, care doar distruge calculatorul. In zilele de astazi, totul se bazeaza pe bani, iar cei mai comuni virusi sunt cei care fura date. Antivirusii moderni pot bloca un Trojan, spyware, adware si multe altele.

Produsele antivirus se disting prin faptul ca merg dincolo de elementele de bază ale scanarii si a protectiei in timp real. Unele produse iti noteaza adresele URL pe care le vizitezi sau care apar in cautarile tale, cu o culoare rosie, galbena sau verde, in functie de cat de periculos este site-ul pe care il accesezi. Altele iti blocheaza automat URL-ul care prezinta un risc pentru calculatorul tau.

Pretectia firewall si filtrul de spam nu sunt optiuni antivirus, dar produsele de top le includ ca functii bonus. Pe langa alte functii vei gasi intr-un antivirus bun si browsere securizate pentru tranzactii financiare, stergerea securizata pentru fisiere sensibile, eliminarea istoricului calculatorului si a blowserului, tastatura virtuala, si multe altele.

Unele produse au primit un rating foarte mare in urma testelor de laborator. Totusi, userii care le-au testat pot spune despre anumite produse ca nu se ridica asteptarilor. Inainte de a cumpara un antivirus, cauta descrieri detaliale ale produsului, si pareri ale utilizatorilor.
Ce antivirus ar trebui sa alegi?

Ai mai multe optiuni. Kaspersky Anti-Virus si Bitdefender Antivirus Plus, se pare ca au rata cea mai mare, potrivit testelor independente si de laborator. Norton AntiVirus Basic a trecut si el testele de laborator, si poate fi considerat un antivirus de top.

Add Comment