Aventuri incredibile pe care le poti trai in Dubai

Dubaiul este una dintre destinatiile care iti ofera posibilitati nelimitate de distractie. De cand exista mai multe curse low cost din Romania catre acest loc cu adevarat unic, putem sa ne facem vacantele aici si sa ne bucuram de activitati precum snowboarding, sandboarding, inot sau sporturi cu adevarat extreme. Da! Sandboarding si snowboarding sunt in aceeasi propozitie si sunt in acelasi loc din lume. Impresionant, nu?
Daca te intrebi ce poti sa faci in Dubai intr-o vacanta de 2, 3, 5 zile sau 2 saptamani, iata cateva idei:

Zboara cu balonul cu aer cald

5 saptamni in balon, a lui Jules Verne a deschis imaginatia unui numar impresionant de copii din intreaga lume. Deveniti intre timp adulti, copiii de odinioara pot sa isi contureze visele si sa zboare la o inaltime ametitoare intr-un balon cu aer cald. Este o experienta pe care nu o poti uita prea curand, care iti ofera privelisti deosebite.

Incearca sa faci Flyboarding!

Nu te ingrijora pentru faptul ca nu stii ce inseamna, in conditiile in care este un sport relativ nou. Flyboarding-ul iti da super puteri, oferindu-ti ocazia de a zbura deasupra apei. Este un sport dificil, pe care il poti invata cu usurinta odata ce incepe sa iti placa. Daca inca nu ai idee despre ce este vorba, poti cauta pe Google Flyboariding si vei descoperi intr-o clipita.

Para-motoring, o alta varianta prin care poti vedea Dubaiul de sus

Este un fel de parapanta, insa cu motor. Vei zbura la inaltimi ametitoare si vei simti vantul cum iti mangaie corpul, in timp ce te uiti la viata de desert ce se desfasoara sub tine. Este una dintre cele mai interesante activitati pe care le poti face in Dubai. Este adevarat ca aceeasi activitate o poti face si in Romania, in cateva locuri care iti ofera de asemenea privelisti impresionante.

Da-te cu bobul!

Vorbim despre acel bob folosit in sporturile de iarna. Nu pare intocmai ceva real, dat fiind faptul ca suntem in desert, insa Dubaiul iti poate oferi orice. Aici vei gasi un mall in care interiorul te poarta intr-o zona de munte, cu partii de schi, cu partii de bob si vin fiert. Partia de bob iti poate oferi aventura vietii tale si iti poate garanta niste amintiri pe care nu le vei uita prea curand.

Inoata cu rechinii

Vrei sa duci totul la un alt nivel? Ai ocazia sa o faci inotand cu rechinii. Acvariul din Dubai si gradina zoologica sub apa iti ofera posibilitatea de a simti riscul de a fi langa un rechin. Evident, esti in siguranta, intr-o cusca in care rechinii nu au acces. Chiar si asa, teama va fi acolo iar experienta va fi impresionanta.

Fara doar si poate, Dubaiul este un monstru atunci cand vine vorba despre experiente de neuitat. O vacanta aici poate sa fie destul de costisitoare, daca ajungi sa incerci toate experientele, insa poate fi una dintre cele mai frumoase experiente din viata ta sau a voastra daca decideti sa vizitati in cuplu.

Add Comment